Systemen

Gespecialiseerd in complexe (beveiligings)systemen

Sonexus ontwerpt, realiseert en beheert systemen. Meestal zijn dit beveiligingssystemen maar wij werken ook aan communicatiesystemen en andere geautomatiseerde systemen. Onze kracht ligt voornamelijk in het verbinden van verschillende installaties om deze daardoor slimmer te laten werken. Hieronder vindt u een overzicht van onze specialisaties.

INTERCOM

Intercomsystemen spelen een belangrijke rol in de beveiliging van een terrein of gebouw. Deze systemen brengen een audio en/of videoverbinding tot stand waardoor men op een afstand met elkaar kan communiceren. Bovendien kunnen deuren en slagbomen op afstand geopend worden via de intercom. Buiten kantooruren of vanuit onbemande locaties kan een intercomsysteem worden doorgeschakeld naar een meldkamer of naar een mobiele telefoon.

Wij leveren intercomsystemen voor verschillende werkgebieden, ook voor high security objecten. Onze intercomsystemen kunnen prima gecombineerd worden met andere systemen, zoals toegangscontrole- en CCTV-systemen.

CCTV

Een camera beveiligingssysteem wordt ook wel Closed Circuit TeleVision (CCTV) genoemd. De belangrijkste toepassing van een CCTV-systeem is het bewaken en monitoren van terreinen en gebouwen. Vaak gaat van de aanwezigheid van camera’s alleen al een preventieve werking uit. Daarnaast worden CCTV-systemen ingezet bij controle van alarmmeldingen en bij identificatie omwille van toegangsverlening. Tegenwoordig komen er steeds meer intelligente toepassingen van camera’s bij, zoals gezichts- en kentekenherkenning.

Wij leveren camera’s voor alle soorten terreinen en gebouwen, voor overdag of ’s nachts, met overzichtsbeelden of detailbeelden. Onze CCTV-camerasystemen garanderen optimale visuele controle.

TOEGANGSCONTROLE

Systemen voor toegangscontrole worden steeds slimmer en zijn daardoor steeds gemakkelijker in gebruik. Beheer op afstand is mogelijk, er kunnen meerdere beheerders worden ingesteld voor één systeem en de benodigde server kan tegenwoordig ook in de cloud geïnstalleerd worden.

Wij hebben ervaring met intelligente toegangscontrolesystemen voor elke toepassing, zowel in eenvoudige als in complexe situaties.

MAATWERK SOFTWARE

Bij Sonexus vinden we technologische kennis en innovatie belangrijk. Maatwerk is één van onze specialiteiten. Wij ontwikkelen betrouwbare applicaties die perfect op uw situatie zijn afgestemd. Samen met u zoeken we naar de beste software-oplossing voor uw onderneming.

Heeft u interesse in maatwerk software, neem dan contact op met Sonexus en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze systemen? Neem contact op met één van onze specialisten.