Diensten

VAN ADVIES TOT EEN COMPLEET BEVEILIGINGSSYSTEEM

Kwaliteit is voor ons meer dan alleen het leveren van een goed product. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te adviseren en te ondersteunen. Wij denken met u mee over de productkeuze en de juiste inrichting van uw systeem. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij de inbedrijfstelling en integratie daarvan. U kunt ook bij ons terecht voor onderhoud, onderhoudsrapportages en ondersteuning bij storingen. Met meer dan 15 jaar ervaring bent u bij Sonexus aan het juiste adres voor zowel de technische aansturing als de uitvoering van uw project.

ADVIES

De keuze van de hardware voor uw project is van cruciaal belang. Daarom denken wij graag vanaf het begin met u mee. Wij luisteren kritisch naar uw vraagstelling en helpen u met het bedenken van een passend systeem. Wij gaan na wat voor u de beste, meest praktische en goedkoopste oplossingen zijn. Zo voorkomt u dat er hardware wordt aangeschaft die in een later stadium toch niet handig blijkt te zijn en dat uw project meer tijd en geld kost dan nodig is.

INBEDRIJFSTELLING

Inbedrijfstelling is bij ons niet noodzakelijk projectgebonden. U kunt de expertise van Sonexus ook inschakelen voor de inbedrijfstelling van door derden ingerichte systemen. Wij streven ernaar om het systeem zo te configureren dat het is afgestemd op uw wensen. Uiteindelijk functioneert een systeem dat goed in bedrijf gesteld is betrouwbaarder en veroorzaakt het minder storingen.

INTEGRATIE

Sonexus biedt diverse beveiligingssystemen (zoals inbraakbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole) maar daarnaast ook communicatiesystemen en andere automatiseringssystemen. Door deze systemen intelligent met elkaar te verbinden functioneren ze pas echt optimaal. Dat is wat wij doen. Wij bieden totaaloplossingen met geïntegreerde systemen die overzichtelijk uit te lezen en te monitoren zijn. Bijkomend voordeel voor u als klant is dat uw aanspreekpunt voor al uw systemen hetzelfde is.

ONDERHOUD

Een storing in één van uw systemen kan niet alleen onveilige situaties veroorzaken maar ook uw bedrijfsproces in gevaar brengen. Door goed beheer en onderhoud voorkomt u storingen zoveel mogelijk en waarborgt u de veiligheid en continuïteit in uw bedrijf. Sonexus heeft vakbekwame specialisten in dienst die uw installatie(s) kunnen onderhouden en beheren. Desgewenst kunnen wij de verantwoordelijkheid voor uw installatie(s) geheel of gedeeltelijk van u overnemen met een inspectie- of onderhoudscontract.

SUPPORT

Om storingen zo snel mogelijk te verhelpen staat de supportdienst van Sonexus 24 uur per dag voor u klaar. Wanneer u contact opneemt zal onze technicus de storing in overleg met u inventariseren. Vervolgens wordt het probleem geanalyseerd en de situatie, indien mogelijk, direct opgelost. Ons streven is om de onderbrekingsduur tot een minimum te beperken en om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen. Hiermee worden onveilige situaties en financiële schade zoveel mogelijk voorkomen. Wij maken een volledig overzicht van onze activiteiten, vanaf het moment van uw melding totdat het probleem is opgelost. Op deze manier houdt Sonexus het proces helder en transparant.

Ook gebruik maken van onze Supportdienst?
Ons storingsnummer 010-3070158 is dag en nacht bereikbaar voor zakelijke klanten die een contract met ons hebben afgesloten. Heeft u geen contract? Dan bellen wij u zo snel mogelijk terug binnen kantooruren als u een bericht achterlaat.

ONDERHOUDSRAPPORTAGE

Een onderhoudsrapportage verschaft u informatie over de te verwachten beheer- en onderhoudskosten van uw systemen op korte en langere termijn. Allereerst worden hiervoor de status en conditie van uw beveiligingssystemen geïnventariseerd. Op deze manier wordt duidelijk wanneer bepaalde onderdelen moeten worden behandeld, geupdate of vervangen. Vervolgens kan een onderhoudsplan opgesteld worden en aan de hand daarvan ook een begroting. Zo krijgt u een duidelijk en overzichtelijk beeld van de staat van uw systeem en de te verwachten kosten ervan.

TRAININGEN

Sonexus biedt haar klanten de mogelijkheid om zich te verdiepen in onze producten en systemen. Wij bieden niet alleen beknopte technische en verkooptrainingen aan over alle producten in ons assortiment, maar ook uitgebreidere scholing. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat onze trainingen up-to-date zijn. De mogelijkheden variëren van basisopleidingen over specifieke producten tot geavanceerde gebruikerstrainingen en technische trainingen over een breed scala aan onderwerpen.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op met één van onze specialisten.